Followers

Dec 9, 2011

JOM TAMBAH FOLLOWER

Posted by MohdHaz on 1:20 PM

Assalamualaikum smua..
dh baca blm entry bufday haz tue?? ehehe..thanks yeah..

ok kali nie haz nk join plak satu segmen nie..
nie segmen dripada blogger femessss ooo...
segmen dia nk ajak kita2 nie smua tambah follower..bagus kan??

haz kalau ada segmen mcm nie tak lepaskan peluang lah ehehhehe...
jum kita usha header nie hehe...



hehe...haz nk join segmen ni of course la sbb nk tambah follower blog nie kan..
blog haz ni dh la tak seberapa...bersawang je lebih..
selain tue gak haz nk lerr berkenalan dgn blogger2 lain dlm dunia blogger...
bila kita ramai kwn blogger..hidup berblog pun lebih seronok n meriah haha..

okeeeyy lah..kalau korang nk join segmen nie cepat2 taw..
tutup pd 11.12.11
klik je header tue kalau nk tau lebih lanjut...

moh lerrr kite tambah follower!!!! :)

11 comments:

betul tu, dpt cari ramai kenalan di blog
baru rasa best bermain blog ni

join blog anda..meh la join kita sma...

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

salam singgah dari segment sama. jum follow2:) btw, such a nice blog tau:)

http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

datang dari blog akak lulu dalam segmen yang sama..
---->>http://ovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html
jom ke blog syieda...



salam kenalan
Syieda™

dr segmen yg sama... follow awak :)

mari2 ke blog sya :)

http://vaniela1234.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

nice blog bro.. free2, jmput singgah blog :) sakit itu, sakit ini??

salam,sorry sangat sangat xdpt bg quick respon,sekarg macamana?PM nuratiqahmohammad@yahoo.com or text 0127332325. Boleh la nak share ape patut buat,May Allah Bless dan permudahkan menemui kesembuhan.Ameen.

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

dari segmen yang same
jmput singgah ke

http://speechless009.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

do follow taw

ohh..tertinggal keretapi sudahh...

salam pkenalan.sy bru je bukak blog,xsmpai pn 10 fllower.hu3..singgahlah d blog sy ye..http://inapramlee.blogspot.com.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site