Followers

Apr 1, 2013

Tolong Saya.. Plsss :(

Posted by MohdHaz on 2:55 PM

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

post sy kali ini adalah berkaitan dengan barangan yang dipos melalui PosLaju..
barang telah di pos pada tarikh 20 Mac 2013
namun apa yang merunsingkan saya dalah sehingga ke saat post ini di publish iaitu 4 April 2013, barang yang di pos masih jugak belum diterima..

untuk makluman, barang yang dipos adalah melalui item bungkusan berinsuran PosLaju
barang tersebut diinsurankan kerana ia merupakan barang bernilai tinggi berharga RM1500

yg saya pelik, ada satu lagi barang yang dipos kepada sy pada tarikh 27hb Mac 2013 menggunakan pos laju, dan selamat sampai ke bilik pos Kampus pda 28hb Mac 2013..tapi barang yng berharga RM1500 tue belum jugak sampai...

tolong la sy sape-sape pembaca yang ada maklumat atau guides mcm mane nk kesan barang tue..
sy risau mengenai petugas di bilik cetak/pos kampus..adakah mereka tidak amanah? ataupun sememangnya barang yang diinsuran menggunakan khidmat pos laju perlu dituntut di pejabat pos sekiranya posman tidak dapat mengesan penerima di mana? sbb alamat yang saya gunakan ni alamat kampus..

Plssss help me, nk nangis dh rasa nie... :( :(

Mar 29, 2013

Alhamdulillah

Posted by MohdHaz on 9:27 PM

Alhamdulillah skrng ni aku dh pon berada di tahun akhir pengajian di IPG
tetibe teringat pulak nak update blog hehe..

ape khabar agaknye pembaca hijau daunan eh?
blog n pon dh lama sngt tak update..dh bersawang agaknya...

terus terang aku cakap, aku sngt sayangkan blog nie..
ingat lagi waktu mula-mula belajar buat blog dulu..smpai la skrng hehe..manis je pengalaman tue
cuma kekangan sibuk praktikal di sekolah nie menyebabkan aku tk de masa nk update blog...

tapi InsyaAllah lepas nie akan lebih aktif lagi memaparkan isu-isu semasa yg ade..winkk!!
doakan kejayaan aku okeyhhh..thesis & praktikal..
mane tau dpt ijazah kelas pertama nnti..sape yg tk hadappppp kn? hehehehe..

-SALAM SAYANG-

Nov 13, 2012

blog sedang di kemas kini

Posted by MohdHaz on 9:51 PM

kepada smua pembaca blog dunia anda...
blog ini sedang di kemas kini dan di upgrade...

harap maklum... 



May 8, 2012

exam dan nak start!!

Posted by MohdHaz on 12:47 AM


assalamualaikum semua!!
rindunye nk update blog nie hehe

dah beberapa bulan blog nie tak di update...Ya Ampunnn
busyyy sngt semester nie..

diam tak dia..dah smpai ke hujung semester 5
InsyaAllah dua minggu lagi nk exam dah..

all the best to me yeah..
lepas exam nanti banyak la masa lapang nak blogwalking
seriusly rindu sangat nk jenguk blog kawan-kawan blogger semua..

pada yang akan exam jgak...sy doakan korang semua peroleh kejayaan cemerlang. amin =)

Feb 14, 2012

Blog Tidak Update

Posted by MohdHaz on 11:44 PM


Assalamualaikum smua!!

lama giler tak update blog haha..

sorry la guys..maklum la sekarang nie 
haz busy dengan kuliah, amali, praktikal.
ye la kehidupan sbgai peljar IPT nie menuntut has bijak menguruskan masa.
sampai tue ada kadang2x tak cukup tidur taw..

ape pun has sayang sangat pda semua followers blog has yg hot n comel2 tue..
buat masa sekarang nie blog tidak akan diupdate sbb has busy..

apepun has tetap sayang blog, kita sayang blog kita kan..
dan sayang pda BABY R hoho :)

Jan 20, 2012

Penyanyi & Pengacara Izwan Pilus Meninggal Dunia

Posted by MohdHaz on 6:58 PM


crdt gmbr : mediamalaya.com


penyanyi dan pengacara popular tanahair Izwan Pilus yang juga abang kepada Aril Af7 menghembuskan nafasnya yang terakhir pada jam 6.15pm tadi dipercayai akibat demam.

tweet yng dipetik daripada adiknya iaitu Aril AF7 
Assalam, abg saya  baru sahaja menghembuskan nafasnya yg terakhir pada jam 6.15pm"

sama -sama kita sedekahkan Alfatihah buat Allahyarham..
semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang yang soleh..amin

p/s : kematian bila-bila sahaja boleh dtg cuma cepat atau lambat sahaja..ia satu kepastian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site