Followers

Jan 20, 2012

Penyanyi & Pengacara Izwan Pilus Meninggal Dunia

Posted by MohdHaz on 6:58 PM


crdt gmbr : mediamalaya.com


penyanyi dan pengacara popular tanahair Izwan Pilus yang juga abang kepada Aril Af7 menghembuskan nafasnya yang terakhir pada jam 6.15pm tadi dipercayai akibat demam.

tweet yng dipetik daripada adiknya iaitu Aril AF7 
Assalam, abg saya  baru sahaja menghembuskan nafasnya yg terakhir pada jam 6.15pm"

sama -sama kita sedekahkan Alfatihah buat Allahyarham..
semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang yang soleh..amin

p/s : kematian bila-bila sahaja boleh dtg cuma cepat atau lambat sahaja..ia satu kepastian.

Jan 8, 2012

Rutin Bermula ^___^

Posted by MohdHaz on 1:07 PM

Assalamualaikum semua!!

sihat tak? harap-harap sihat la ehh hehe..

diam tak diam dh seminggu kita berada dalam tahun 2012 hehe
mcm mana setakat nie? ok ker..kalau ada masalah leh bgi tau haz ea..nnti haz tolong ceeehhhh


hurrmm by the way start 3hb tue bermula la rutin haz sebagai pelajar balik..
mmng malas gileeerrr la..mood sekarang pun masih mood cuti lagi..
tapi oleh kerana haz ni bdk baik..belajar tue lebih utama dripada cuti hihi...


lagipun lagi 2 tahun jer haz akan habis pengajian..
lepas nie leh jadi cikgu dah..aminn InsyaAllah...
uolllsss pon mesti busy kn mengejar impian dan cita-cita..
haz doakan uolllss berjaya ok ^___^

dalam lebih kurang seminggu kat kampus nie agak busy lerr jugak..
kuliah, kemas barang, lepak, makan, tido, karoke, jalan2 haha...
awal-awal sem nie la nk enjoy cikit..ye la nnti dah busy dgn assgnment n projek mane ade masa dah kan..
hoho...

ape-apepun kita kena ingat kita nie manusia..yg kdg2x tue asyk sngt ikut nafsu jer..
so pandai2 la coverr yer..jgn plak terover nnti padah menimpa uuuuu..... ;)

ok la uolllss...hepi sunday yeahhhh...


P/S : tq yg wish epi bufday kt my muchuk utk entry sblm nie hihihi..my muchuk malu letteeeww ;p

Jan 6, 2012

Hepi Birthday To My Muchuk hoho

Posted by MohdHaz on 5:25 PM


hari nie adalah hari lahir my muchuk yang ke 18 tahun hehe

jadi MohdHaz nk wish Hepi Birthday sayang..
moga panjang umur dan murah rezeki...

ketahuilah yang haz sgt2 merindui dan mencintaimu selalu..
jangan nakal-nakal okeyyy ^___^ 
darah kn manis hari nie hehe...

love u oweyssszzzz

H LOVE R

nie kek untk syg hehe ^__^

Jan 1, 2012

Happy New Year 2012

Posted by MohdHaz on 12:05 AM


Assalamualaikum

blog hijau-daunan ingin mengucapkan selamat menyambut tahun baru 2012

tahun baru azam baru.. ")
penuhi impian anda di tahun baru ini ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site