Followers

Dec 31, 2011

Keputusan Maharajalawak Mega Akhir

Posted by MohdHaz on 12:22 AM




Juara : OSBON

N.Juara : BOBOI
Ke -3 : SAEHU
Ke - 4 : SYOK

Dec 26, 2011

Hepi Birthday To Me ;)

Posted by MohdHaz on 4:05 PM


Assalamualaikum semua..!!!
heeyy guys..guess what??

today is 26 December!! hoho..
sebenarnye hari nie hari jadi haz.. ;)

saje nak mention kt sini hehe..
haz nak ucapkan ribuan bahkan jutaan terima kasih kepada semua yang wish dan doakan haz..
aminn..moga semunya dimakbulkan tuhan InsyaAllah ;p

dan kepada si dia "R"
thanks a lots yer sayang...hadiah yg syg bgi tue sy akan simpan elok2 hehe ;p
muaaahhhx!! love u.. opss jiwang plak hehe..

ok kt bawah nie haz kongsi gambar kek birthday haz..
haz dapat dua kek tahun nie..hehe

yg nie family bagi

yg nie kawan-kawan bagi

nie plak hadiah dri si die hehe..

ok lah...bye smua ^__^

H love R









Dec 24, 2011

Pernikahan Yusri & Lisa Surihani

Posted by MohdHaz on 4:12 PM


Assalamualaikum semua pembaca blog hijau daunan
didoakan semuanya sihat sejahtera ye

ok sebelum ni kecoh satu Malaysia tentang hubungan Yusri dan Lisa Surihani
pagi tadi mereka ada buat sidang media khas di Marriot Putrajaya Resort & Spa

ok nie lah pengumuman yang pasangan nie buat :


Tarikh Nikah : 23hb Februari 2012


Tempat Nikah : Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya


Tarikh Resepsi : 26hb Februari 2012


Tempat Resepsi : Putrajaya International Convention Centre (PICC)

so..kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi yerr...adioouuss

Dec 19, 2011

Azam Tahun Baru ?

Posted by MohdHaz on 11:06 PM



Assalamualaikum semua pembaca blog hijau daunan..
ape khbr? harap smua sihat2 je lah ek 

haz dah lama jugak tak update blog nie..
errmm sbb mcm2 berlaku lately..
ade masalah kesihatan sikit..
Alhamdulillah so far semakin baik :)

diam tak diam..
pejam celik pejam celik..
kita dah pun sampai ke penghujung tahun 2011 kan?
lebih kurang 2 minggu je lagi kita akn masuk tahun 2012...
haaa dah bersediakah korang dgn azam baru??

kalau nak cerita tentang azam tahun baru ni kan..
mmng mcm2 lah ada..
kalau haz plak..azam tahun nie pon masih blm dilunaskan sepenuhnya..haha..
korang pulak mcm mana??

ape kata dah nk hujung2 tahun nie kan kita sama2 usaha untuk gapai azam yang kita gariskan untuk tahun 2011 nie..hehe masih ada peluang nie taw..jgn sia-siakan..
nnti jadi mcm ape orang tua-tua kata..angan-angan mat jenin je hehe..

tahun 2012 nie azam haz mcm biasa lah..
op koz lah nk lebih gembira dan bahagia dalam hidup..korang pun mesti sama kan?
selain tue haz berazam nk lebih jaga kesihatan, nk lebih tumpukan pelajaran, nk naikkan pointer, nak sayang si dia dgn lebih banyak, nk lebih dekatkan diri dgn Allah S.W.T dan banyak lagi..

korang plak mcm mana? dah ada senarai azam 2012 blum?? hehe..
ape kata korang share2 kat cnie..
mane la tau kan kita boleh tukar azam hehe..

ok lah korang...
haz doakan smua pembaca blog haz nie akan mendapat kehidupan yang lebih baik pada tahun 2012 berbanding tahun 2011 nie hehe
ingat! apa yang belaku jadikan pengalaman dan batasan dalam hidup yeah...

LOVE U ALL

H LOVE R 

Dec 9, 2011

JOM TAMBAH FOLLOWER

Posted by MohdHaz on 1:20 PM

Assalamualaikum smua..
dh baca blm entry bufday haz tue?? ehehe..thanks yeah..

ok kali nie haz nk join plak satu segmen nie..
nie segmen dripada blogger femessss ooo...
segmen dia nk ajak kita2 nie smua tambah follower..bagus kan??

haz kalau ada segmen mcm nie tak lepaskan peluang lah ehehhehe...
jum kita usha header nie hehe...



hehe...haz nk join segmen ni of course la sbb nk tambah follower blog nie kan..
blog haz ni dh la tak seberapa...bersawang je lebih..
selain tue gak haz nk lerr berkenalan dgn blogger2 lain dlm dunia blogger...
bila kita ramai kwn blogger..hidup berblog pun lebih seronok n meriah haha..

okeeeyy lah..kalau korang nk join segmen nie cepat2 taw..
tutup pd 11.12.11
klik je header tue kalau nk tau lebih lanjut...

moh lerrr kite tambah follower!!!! :)

Dec 8, 2011

Hepi Bufday To Me!! hoho XD

Posted by MohdHaz on 11:23 PM

assalamualaikum smua...

harap2 smua sihat je la eh hehe

errmmm entry kali nie haz nk share mengenai bufday haz..
Alhamdulillah..malam 8 Decemeber 2011 dah selesai...
"Majlis Doa Selamat dan Sambutan Hari Lahir"

utk pengetahuan semua..bufday haz lambat lagi..
bufday haz 26 Dicemeber 2011...ingat tue..hehe..
tapi disambut awal..

sambutan nie disekalikan dengan adik dan abg haz yg mana kedua-duanya lahir pda bulan 12 jgak..
ini tradisi family haz..even kalau dh besauuu panjang pun..bufday celebrate tetap akan dibuat..
"I LOVE MY FAMILY"

majlis nie tak besar pon..kecil je..
yg datang pun keluarga terdekat je eheh...

ok haz nk kongsi sikit gambar bufday..
haz dh janji kt someone nk upload kt blog..sikit je..tak de gmbr haz pun..haz kn pemalu hoho.. :)

and actually ni kali kedua dh haz smbut bufday tahun nie..bufday pun blm lgi..tpi dh dua kali disambut..haha :)

topi untuk kanak2 yg dtg :)

sesi meniup belon oleh kazen2 yg menyibuk...haha

nie lerr sedikit sebnyk makann mlm nie..

kek..korg cri sendiri la eh nama haz kt ctue..hoho XD

kek lagi...yummy3

okeyyy....tue je gmbr yg boleh dikongsi...bawah nie plak gmbr suprise bufday kek yg member2 kampus buat...eheh

sesi memotong kek...

the cake..nmpk tulisn 'abu' hoho XD

okeyy lah..thanks smua yg sudi baca entry nie...
haz nk g mam kek lagi...serbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~~

bye2... :)








Dec 6, 2011

Apa nak buat bila CUTI??

Posted by MohdHaz on 2:20 AM


hoho..apa khabr smua pembaca blog haz?? sihat??
amboi nmpak je mkin sihatt skrng hehe...
jgn lupa senaman penting ok...

ok la..skrng nie haz dalam mood cuti...
lepas je berhempas pulas hati tue exam final semester 4..
alhamdulillah skrng ni menikmati cuti yg panjang..start dri 18/11/11 smpai 3/1/12 ehehe
jgn jelesss eaa uoolsss...

soo apa nk buat waktu cuti nie??
sebelum cuti ada ler jgk niatnye nk keje ke ape kan..
sekali dah cuti..perrhhh haraaammm...apa pun tak buat...
yg haz tau makan.tido.tv.online lepas tue korang ulang balik ayat tdi..ehehe
tue je la yg haz buat...nothing..dah nama pun cuti kan...
korang plak apa aktiviti waktu cuti??

kalau korang perasan la kan..bila waktu tak cuti..kita sibukk nk cuti..
tapi bila dah cuti..rasa bosan la plak kan2?? hurrmm
agaknye ni la lumrah dunia kot ehehe...

ok la..haz tulis nie santai2 je..
saje nk borak2 kosang dgn korang hehe....
nnti ada masa haz buat entry lagi k..

p/s : kpada bdk2 yg tgh SPM..gudluck ea!!
: kpada yg cuti...epi olidays..
: kpada yg keje plak..keje elok2..hehe..jgn curi tulang taw..tak baik XD

Dec 2, 2011

Senarai Lagu Layak Ke Final Muzik-Muzik ke-26

Posted by MohdHaz on 11:39 PM





1.    Sungai Lui oleh Aizat (Aizat/Anas, Aizat/Anas)


2.    Awan Nano oleh Hafiz (M.Nasir/Budi Hekayat)

3.    Kisah Hati oleh Alyah (Manusia Putih/Manusia Putih)

4.    Kalau Berpacaran oleh Shohaimi Mior Hassan/Ana Raffali/Altimet (Shohaimi Mior 
       Hassan    Shohaimi Mior Hassan / Ana Raffali / Altimet)     

5.    Beribu Sesalan oleh Ning Baizura/Jaclyn Victor/Shila Amzah (Kevin Chin/Tinta)

6.    Wanita Seluruh Dunia oleh Projek Pistol (Boy Clifford/Boy Clifford)

7.    Karma oleh Faizal Tahir (Audi Mok/Faizal Tahir/Audi Mok/Faizal Tahir)

8.    Kekanda Adinda oleh Atilia & Monoloque (Monoloque/Monoloque)

9.    Gadis Semasa oleh Yuna (Yuna/Yuna)

10.  Penakut oleh Yuna (Yuna/Yuna)

11.  Sedetik Lebih oleh Anuar Zain (Edry Abd Halim/Edry Abd Halim)

12.   Cinta Muka Buku oleh Najwa Latif (Najwa Latif/Ika Latif)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site