Followers

Dec 19, 2011

Azam Tahun Baru ?

Posted by MohdHaz on 11:06 PM



Assalamualaikum semua pembaca blog hijau daunan..
ape khbr? harap smua sihat2 je lah ek 

haz dah lama jugak tak update blog nie..
errmm sbb mcm2 berlaku lately..
ade masalah kesihatan sikit..
Alhamdulillah so far semakin baik :)

diam tak diam..
pejam celik pejam celik..
kita dah pun sampai ke penghujung tahun 2011 kan?
lebih kurang 2 minggu je lagi kita akn masuk tahun 2012...
haaa dah bersediakah korang dgn azam baru??

kalau nak cerita tentang azam tahun baru ni kan..
mmng mcm2 lah ada..
kalau haz plak..azam tahun nie pon masih blm dilunaskan sepenuhnya..haha..
korang pulak mcm mana??

ape kata dah nk hujung2 tahun nie kan kita sama2 usaha untuk gapai azam yang kita gariskan untuk tahun 2011 nie..hehe masih ada peluang nie taw..jgn sia-siakan..
nnti jadi mcm ape orang tua-tua kata..angan-angan mat jenin je hehe..

tahun 2012 nie azam haz mcm biasa lah..
op koz lah nk lebih gembira dan bahagia dalam hidup..korang pun mesti sama kan?
selain tue haz berazam nk lebih jaga kesihatan, nk lebih tumpukan pelajaran, nk naikkan pointer, nak sayang si dia dgn lebih banyak, nk lebih dekatkan diri dgn Allah S.W.T dan banyak lagi..

korang plak mcm mana? dah ada senarai azam 2012 blum?? hehe..
ape kata korang share2 kat cnie..
mane la tau kan kita boleh tukar azam hehe..

ok lah korang...
haz doakan smua pembaca blog haz nie akan mendapat kehidupan yang lebih baik pada tahun 2012 berbanding tahun 2011 nie hehe
ingat! apa yang belaku jadikan pengalaman dan batasan dalam hidup yeah...

LOVE U ALL

H LOVE R 

1 comments:

nak masuk 2012 dah. tp inna tak tfikir pn pasal azam baru nie. sbbnya azam 2011 pun ada lagi yg masih tak tercapai...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site