Followers

Jan 8, 2012

Rutin Bermula ^___^

Posted by MohdHaz on 1:07 PM

Assalamualaikum semua!!

sihat tak? harap-harap sihat la ehh hehe..

diam tak diam dh seminggu kita berada dalam tahun 2012 hehe
mcm mana setakat nie? ok ker..kalau ada masalah leh bgi tau haz ea..nnti haz tolong ceeehhhh


hurrmm by the way start 3hb tue bermula la rutin haz sebagai pelajar balik..
mmng malas gileeerrr la..mood sekarang pun masih mood cuti lagi..
tapi oleh kerana haz ni bdk baik..belajar tue lebih utama dripada cuti hihi...


lagipun lagi 2 tahun jer haz akan habis pengajian..
lepas nie leh jadi cikgu dah..aminn InsyaAllah...
uolllsss pon mesti busy kn mengejar impian dan cita-cita..
haz doakan uolllss berjaya ok ^___^

dalam lebih kurang seminggu kat kampus nie agak busy lerr jugak..
kuliah, kemas barang, lepak, makan, tido, karoke, jalan2 haha...
awal-awal sem nie la nk enjoy cikit..ye la nnti dah busy dgn assgnment n projek mane ade masa dah kan..
hoho...

ape-apepun kita kena ingat kita nie manusia..yg kdg2x tue asyk sngt ikut nafsu jer..
so pandai2 la coverr yer..jgn plak terover nnti padah menimpa uuuuu..... ;)

ok la uolllss...hepi sunday yeahhhh...


P/S : tq yg wish epi bufday kt my muchuk utk entry sblm nie hihihi..my muchuk malu letteeeww ;p

3 comments:

Selamat menguruskan kehidupan dengan lebih baik. KALI NI NAK CITER PASAL SEBAB APA BLOG LAMBAT NAK UPDATE.
http://awieomar.blogspot.com/2011/02/dalam-pembinaan.html
KALAU SEMPAT SINGGAH LA DULU.

dah lama abis studi. skrg ni rutin harian keje keje keje. hehehe.

From

Nasz

MOHD NASER.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site