Followers

Feb 14, 2012

Blog Tidak Update

Posted by MohdHaz on 11:44 PM


Assalamualaikum smua!!

lama giler tak update blog haha..

sorry la guys..maklum la sekarang nie 
haz busy dengan kuliah, amali, praktikal.
ye la kehidupan sbgai peljar IPT nie menuntut has bijak menguruskan masa.
sampai tue ada kadang2x tak cukup tidur taw..

ape pun has sayang sangat pda semua followers blog has yg hot n comel2 tue..
buat masa sekarang nie blog tidak akan diupdate sbb has busy..

apepun has tetap sayang blog, kita sayang blog kita kan..
dan sayang pda BABY R hoho :)

3 comments:

betul tu.. sebagai student memang perlu bijak bahagi kan masa.. jgn suka membazir masa k.. masa tu lebih berharga dari emas.. sebab emas boleh dibeli.. tapi masa tak boleh dijual beli terlepas sesaat tak kan boleh berpatah balik..

patutpn lama xtgok entry terbaru muncul..xpelah, dahulukan mana yg penting dulu...

@Khaiza : yuzz sokong sgt ape kata khaiza tue..masa sgt berharga..sesaat pun tak kn boleh berpth balik.. :)

@miss inna : hehe, busy ckit skg nie.. InsyaAllah bila free nnti akan update slalu :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site