Followers

Jun 12, 2011

Segmen :Blogwalking.terjah.follow @ BLOG

Posted by MohdHaz on 12:48 AM


hyee...green ngh blogwlkng tdi kn..then terjumpa stu segmen nie...
oleh blog Cik Lia Kamalia =)



.:: Miss Kamalia::.


tngok segmen nie mcm menarik sngt...so mmng green nk join ler lpas join segmen dri blog Nizam Ijam tue..hehe

Nak tau sbb ape bezzz ?? haaa nie die nie..cer tngok...

Segmen ni bertujuan untuk mengeratkan lagi hubungan sesame blogger.5 blog terpilih akn ditempekkan header blog di entry,direview selama 3hari dan di exposekan di 20 group ping blog untuk di terjah .

Segmen ni khas pade semue blogger, tak kire newbie or oldbie :D daripade xde follower sehingga follower tak terkira.

Blog yg lain (selain 5 blog terpilih ) akn di expose di 20 group ping blog dan blog direview untuk diterjah dan blogwalking (satu hari).

bezzz kann ?? syarat pon tak lerrr susah pon...hehe..

Syarat-syarat

1. Buat entry bertajuk "Segmen :Blogwalking.terjah.follow @ BLOG"

2. tempek header miss kamalia ats tu kat entry korang and link kan terus header tu ke entry ini.

3. letak link entry yg korang buat kat ruangan comment.

3.Ajak kawan-kawan join segmen ni . tak payah tag sape2 pun xpe (:

Tarikh tutp segmen .12/6 pukul 5 petang .

boleh kerr blog green nie terpilih erk ??hehe
haa..so ape lagi...moh ler kite join ramai2 yerr...
nk join?? Klik sini hehe

JOM JOIN JOM !!!

2 comments:

kau join x?? join laa tau..

cik kamalia tu lawa. haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site