Followers

Jun 10, 2011

Segmen-Nizam Ijam nak SlideShowkan Blog Anda :)

Posted by MohdHaz on 3:01 PM

hye2...lpas jer hbis sembhyg jumaat tdi,..
green terus la bukak blog kn..tertarik plak nk join satu segmen nie....hehe =)


mcm bezz sngat taw segmen nie..dibuat oleh blog Nizam Ijam .hehe...


ok...blog Nizam nie mmng besttt bgi green..sbb bnyk perkara semase yg dia kongsi ngn pembaca..hehe.. =)
lpas tue bnyak segmen yg dia buat untk para blogger...green first time join nie..huhu..
coz segmen nie menarik gilerr... =)
sbb ape ?? sbb Nizam akan tolong promosikn blog kite kt slideshow blog dia...siap designkn picture lgi utk blog kite...
rugi taw kalau tak join!! hehe


ok..kalau korang nk join..meh klik banner kt bwah nie meh.. =)





ok..antara syaratnye ade kt cnie =)
syarat yg sngt mudah n simple..




  • Buat Entry bertajuk 'Segmen-Nizam Ijam nak SlideShowkan Blog Anda :)'
  • Letakkan banner kat atas dan di Linkkan kesini
  • Follow Blog Nizam Ijam dan Like Fan Page Nizam Ijam kat SINI (untuk korang Update)
  • Tag kawan2 (pastikan diorang tahu)
  • Letakkan URL kat ruangan Comment :)
  • tutup bila da nak letup blog nie orang join.. (mustahilkan) jgn risau sal tarikh tutup ler.


hehe..ok lah..rakan blogger yg bertuah di tag adelah :-


Cik Arina
Cik Kiwi Blur 
Cik Ieyza Afieyna
Cik Ida


hehe... =)

10 comments:

thanks sbb join k :)


jgn lupa vote sekali :)

ok..welcome =)

harus di vote nie blog Nizam.. best!! ;p

thanx tag. insyaAllah t ieyza join. ;)

tengs green . nnt rina join okae . ade mase free rina join ;)

tak berkesempatan lagi nak
join..nizam mmg rajin buat segmen..

kjoin jgn tak join..hehe =)

nizam mmng blogger rajin ;p

alamak!!! terslideshow blog ni

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/slide-show-pertama-dari-segmen-nizam.html

saya update video terbaru dan lagi kemas kualitinya di 1 tube

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/slide-show-pertama-dari-segmen-nizam.html

kalau boleh buat la blog saya ni ada dalam bloglist korang...leh korang update per yang terbaru

anda terpilih untuk di slide showkan :) http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/blog-pilihan-nizam-ijam-untuk-di-slide.html

@Nizam Ijam : Wahhh!!! mcm tak caye plak ?? ahaha...really epyy wif that...thankkssss =)
sukenyeeeee trpilih......hureeeyyy..haha ;p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site