Followers

Jun 5, 2011

Gambar Menakjubkan Dari Album Guinness Book World of Records

Posted by MohdHaz on 1:44 AM

ok..lepas green kongsi ngn korang pasal gambar2 menarik kt entry sebelum ni, la nie green nk kongsi plak gambar dalam simpanan album Guinness Book World of Records ...

Sampai hari ini banyak beno rekod2 yang telah dipecahkan untuk di catat di Guinness World Of Record, rekod-rekod baru tidak datang tiap hari, namun akan selalu ada untuk dipecahkan, dan rekot-rekod lama akan ada yang terpadam dan diganti ngan rekod yg baru...

Berikut green kongsi sebahagain gambar dari pemecahan rekod-rekod kelas dunia yang diambil oleh fotografer Guinness World of Record dari seantero dunia =)


























































2 comments:

memang deserve lah gambar ni masuk world record..burger tu mcm sedap je..hahahaa.

ahaha...kaann =)

kenyang seminggu kot mkn burger tue..huuhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site