Followers

Jun 25, 2011

" Bang , jom g jalan jalan "

Posted by MohdHaz on 5:40 PM

hye smua!!!

haaa green nk join lgi segmen dri blog Abg Ben kite....

apeee tak kenal abg ben ?? huh...mmng sadis la sape tak tau..hehe...
blogger pemesss Malaysia tue...

segmennye senang jerr...just untk blogwalking, carik kwn baru...kenal2..hehe...

nk join ?? syaratnye amatlah mudah lagi simple...

  1. Letak banner BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : " Bang , jom g jalan jalan " dan linkkan ke entri ini (bagi yang tak camana nak buat , tengok contoh rakan rakan yang dah buat dan hantar )

    ok korang boleh la klik banner bwh nie nk join k =)

    Santai Bersama BEN ASHAARI

    jom tambh2 kwn blogger kite reramai !!! =)

19 comments:

hallooo... jln2 sini dari blog abg ben :)

jom jln2 ke blog kte :)
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

woot2..
salam perkenalan:)

salam perkenalan dari saya :D

saya berkunjungan ke sini :)

NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

hey... salam perkenalan... jom jadi rakan blogger saya! boleh goreng "story" bersama! hehehe
http://songsboutlife.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html
atau
Klik Sini untuk melawat blog saya!

thankss smua =)
nnti green g terjah blog korang balik k !! ^^,

salm kenal hehe ;p

Ray tersampai kat sini...
Ray pun follow.... :)

IKUTSUKAHATIAKUJE

@ ray : thanks yeah ^^,

@addin : hehe...kenal2 ngn blogger lain bezzz ;p kene rajin kot..huu~

singgah jejalan kat sini...
selamat hari ahad !!!~

salwa singgah jemput tuan blog komen blog salwa pulak.
:)
http://salwaismail.blogspot.com

singgah sini jap....
penat berjalan ni...
hehehe
=)
http://qasehqhaleef.blogspot.com

salam singgah sini & follow...

datang singgah sni..n i already follow u..kalo sudi follow lasaya

yuhuuuu ~
hye awk !!
blogwalking sini..

Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

yuhuuuu ~
hye awk !!
blogwalking sini..

Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

singgah dari blog abg ben..:)..salam perkenalan ye..:)

" korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? "

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site