Followers

Jun 5, 2010

Ellowww...Salam Untuk Semua... : )

Posted by MohdHaz on 4:43 PM

AssSaLaMuaLaiKum N SaLam Sejahtera Semua!!!!

firts at all, rase teruja betul la coz tetibe jer terlintas dalam aty nie nk buat blog n jadi seorang blogger...huhu...
ok la....
untk first post nie....cm biase la...hehe...tak kenal maka tak cinta kan????
so...i'll intoduce myself to all of u yang sudi jenguk2 blog nie....ok!!!
actually tak kisah la korang yg tngh dok bace blog aku nie jenis cam ne...
jenis lelaki soleh ke, pmpuan solehah ke, golongn yg tak dpt hidayah ke, laki lembut, pmpuan lagak cm jantan, even mak hayam sekalipun...ade aku kesah??haha...
amat la dialu-alaukan kehadiran korang menyerikan lagi blog nie..hehe
well...aku nie seorng yg simple jerr....
tapi agak teliti..hehe
aku tau ramai yang anggap aku nie agak pelik cikit, tapi ada aku kisah???hahaha
bagi aku life must go on whatever there will be...
yg penting niat kita dlm kehidupan nie...
mcm mane kita pandu hidup kita n corak hidup ni....
smuanya tue la penentu bahagia or tak hidup n mati kita nnti...
family plak owng yag harus n wajib kita sayang
baru la hidup kita berkat kan??

kalau asyik dok bergendeng jer dgn pakwe/makwe korang
smapi lupe tanggungjwb pda diri n family...

baik la kowang mati masa kecik-kecik dulu lgi bagus...
cozzz bila besar susahkn mak bapak korang jer bgi makan kat korang...
tapi tak pernah nk ingt jase diaowng tue....

aku ni plak sukar dijangka...
kdg2x tue boleh ceria semacam jerr cm owg gilerr pn ade..tapi seminit pastu leh plak 'period'...istilah yg kwn aku bgi kt aku..hehe
konsep aku untk blog aku nie senang jerrr...
memaparkn pndgn n pendpt aku tntang isu-isu semase...
ape yg aku rase nk komen aku komen la...
tapi bila ade yg tak puas hati ngn ape yg aku tulis kt blog nie...
aku bg stu ayat jerr....ADE AKU KESAH??HAHA...
lantak aku la...nk tulis ape..blog aku kn..hehe
tpi walauapepn aku sngt hargai la korang2 yag sudi lawat blog aku nie ek...
pendapat kowng pn aku akn jdikan panduan n sempadan dlm hidup...
aku tau, mesti ade yg terdetik dlm hati tue...""ape ke halnye budak nie tulis blog cm nie kn??""
tpi aku tak kisah pn...

blog ni la aku rase tmpt untk meluah pe yg aku rase nk luah n komen or kupas...
n mesti ade yg anggap ayat aku nie agak tak melambngkn budi bahase kn??
sbb aku sndiri nk bawk konsep santai dlm blog nei...
skema2 nie tak main la..cmpak laut jerr..huhu..
ok la..panjang btul dh sesi taaaruf kita nie kn..
so...harapan aku satu jee...
blog nie akn berjaye n hope owg akn epy bile bce blog nie..hehe
so..salam untuk semuanye..!!love u allzzz...





0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site